Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τα βρήκαν Άρης-ΠΑΟΚ!

Όλα δείχνουν πως μετά από πέντε χρόνια θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ και του Άρη σε Βικελίδης και Τούμπα αντίστοιχα. Οι δύο ΠΑΕ φαίνεται πως βρήκαν δίαυλο επικοινωνίας και το μόνο που μένει είναι να ανάψει το «πράσινο» φως και η Αστυνομία.

Έπρεπε να περάσουν πέντε ολόκληρα χρονιά για να συμφωνήσουν δύο από τις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, Άρης και ΠΑΟΚ για την ανταλλαγή εισιτηρίων. Το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης επίσημο έγγραφο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από το οποίο ζητάει και επίσημα εισιτήρια για τον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης.

Σ’ αυτό το ο Δικέφαλος του Βορρά ζήτησε συγκεκριμένα το 5% των εισιτηρίων. Όχι την θύρα 1, όπως επανειλημμένα ζητούσε τις προηγούμενες χρονιές. Οι «κίτρινοι» είναι θετικοί με την προϋπόθεση πως θα λάβει το ίδιο ποσοστό εισιτηρίων για το παιχνίδι στην Τούμπα. Στην Μικράς Ασίας δεν φέρουν καμία αντίδραση να πάρει ο συμπολίτης το συγκεκριμένο ποσοστό.

Όλα, λοιπόν,θα ξεκαθαρίσουν στη συζήτηση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου