Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Φόβος νέου χειρουργείου για Γκαρσία

Ο Νάτσο Γκαρσία είναι πολύ πιθανό να περάσει και πάλι την πόρτα του χειρουργείου αφού παρουσίασε μία φλεγμονή πίσω από την ποδοκνημική.

Προς το παρών ο διεθνής Βολιβιανός μέσος του Άρη συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα φυσικοθεραπειών ενώ στην διάρκεια της εβδομάδας είναι να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.Στην περίπτωση που σε αυτές
διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει πρόοδος τότε δεν θα γλιτώσει το νυστέρι και στην περίπτωση αυτή εκτός δράσης για ακόμη δύο μήνες.

Αυτό σημαίνει πως αν ο Γκαρσία περάσει την πόρτα του χειρουργείου τότε θα είναι έτοιμος σε θέση να αγωνιστεί στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου του 2012.

Όλα αυτά σε μία αγωνιστική περίοδο όπου μετά την μη συμμετοχή του στην προετοιμασία της ομάδας του Άρη μπορεί να ξεκίνησε με μία καλή εμφάνιση στο φιλικό με την Δόξα Δράμας (03/09) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά από την επόμενη ημέρα όλα στράβωσαν.

Από το φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς μέχρι και σήμερα δυόμιση μήνες μετά. Σε ένα χρονικό διάστημα όπου ο Γκαρσία αντιμετωπίζει την μία ατυχία μετά την άλλη.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι η επόμενη μέρα της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα της Super League επί του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» βρήκε τον Μίχαλ Πρόμπιερζ να μην πετάει στα σύννεφα αλλά να σκέφτεται ήδη το επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι εκτός έδρας τη φορά αυτή κόντρα στον Πανιώνιο.

«Θέλουμε ακόμη δουλειά για να φτάσουμε στους στόχους μας. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς, γι αυτό θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα για να τους κάνουμε καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς», υποστήριξε ο Πολωνός τεχνικός του Άρη στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Φρόντισε δε να τους δώσει το σύνθημα για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης που ακολουθεί την Κυριακή λέγοντάς τους: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Χρειάζεται προσήλωση στο στόχο και όλα θα πάνε καλά».

Για αύριο ωστόσο ο Πρόμπιερζ έχει προγραμματίσει ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του με την προετοιμασία για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ουσιαστικά να ξεκινάει από μεθαύριο Τετάρτη. Σε μία μέρα όπου αναμένεται να τεθούν στην διάθεσή του και οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Κώστας Καπετάνος



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου